Originalrezept:
Take two Pound of fine sifted Sugar, half a Pound of Chocolate grated, and sifted thro’ an Hair Sieve, a Grain of Musk, a Grain of Amber, and two Spoonfuls of Ben; make this up to a stiff Paste with Gum-Dragon steep’d well in Orange-Flower-Water; beat it well in a Mortar; make it in a Mould like Almonds; lay them to dry on Papers, but not in a Stove.
Übersetzung:
Schokoladenmandeln
Kategorisierung:
Süßspeisen:Hauptzutaten: Amber (Ambra), Behennuss, Moschus (Bisam), Orangenblütenwasser, Schokolade, Tragant, Zucker
Transkription:
Marlene Ernst
Zitierempfehlung:
Marlene Ernst (Transkription): "To make Chocolate-Almonds", in: Mrs. Eales Compleat Confectioner (1718-1742), S. 067,
online unter: https://www.historische-esskultur.at/rezeptforschung/?rdb_rezepte=to-make-chocolate-almonds (22.11.2024).
Datenbankeintrag erstellt von Marlene Ernst.