Originalrezept:
Take a Pint of Cream and mix it with six Eggs well beaten, two Spoonsful of Flour, Half a Nutmeg grated, a Little Salt, and sweeten it to your Palate; butter a Cloth, put it in when the Pot boils; let it boil Half an Hour, and melt Butter to it for Sauce.
Übersetzung:
Eierkäsepudding (Cremepudding)
Kategorisierung:
Süßspeisen:Hauptzutaten: Butter, Eier, Mehl, Muskatnuss, Rahm (Sahne, Obers), Salz, Zucker
Transkription:
Marlene Ernst
Zitierempfehlung:
Marlene Ernst (Transkription): "To make a Custard-Pudding", in: Mrs. Eales Compleat Confectioner (1718-1742), Teil 2, S. 051,
online unter: https://www.historische-esskultur.at/rezeptforschung/?rdb_rezepte=to-make-a-custard-pudding (22.11.2024).
Datenbankeintrag erstellt von Marlene Ernst.