To make Puff-Paste

Aus: Mrs. Eales Compleat Confectioner (1718-1742), Teil 2, S. 044

Originalrezept:

To a Peck of Flour put three Quarters of the Weight in Butter; dry your Flour well and lay it on a Table, make a Hole and put in the Whites of a Dozen Eggs well beaten; but first break into it a third Part of your Butter; then make up your Paste with Water, roll it out, and the rest of your Butter by Degrees.

Übersetzung:

Blätterteig bzw. Butterteig

Kategorisierung:

:

Hauptzutaten: , , ,

Transkription:

Marlene Ernst

Zitierempfehlung:
Marlene Ernst (Transkription): "To make Puff-Paste", in: Mrs. Eales Compleat Confectioner (1718-1742), Teil 2, S. 044,
online unter: https://www.historische-esskultur.at/rezeptforschung/?rdb_rezepte=to-make-puff-paste (22.11.2024).

Datenbankeintrag erstellt von Marlene Ernst.