To sugar all Sorts of small Fruit

Aus: Mrs. Eales Compleat Confectioner (1718-1742), S. 099

Originalrezept:

Beat the White of an Egg, and dip the Fruit in it; let it lye on a Cloth that it may not wet; then take fine sifted Sugar, and rowl the Fruit in it ’till ’tis quite cover’d with Sugar; lay it on a Sieve in a Stove, or before a Fire, to dry it well; it will keep well a Week.

Übersetzung:

Gezuckerte Früchte

Kategorisierung:

:

Hauptzutaten: , ,

Transkription:

Marlene Ernst

Zitierempfehlung:
Marlene Ernst (Transkription): "To sugar all Sorts of small Fruit", in: Mrs. Eales Compleat Confectioner (1718-1742), S. 099,
online unter: https://www.historische-esskultur.at/rezeptforschung/?rdb_rezepte=to-sugar-all-sorts-of-small-fruit (22.11.2024).

Datenbankeintrag erstellt von Marlene Ernst.