Rindertalg

Rezepte:

  1. [gefüllte Ruben] (Ein new Kochbuch, 1581)
  2. Ein gefühlts Lemmeres Piegl. (Kochbuch des Carolus Robekh, 1679)
  3. Faisten dorten Zumachen. (Kochbuch des Carolus Robekh, 1679)
  4. To Collar a Breast of Veal to eat hot (Mrs. Eales Compleat Confectioner, 1718-1742)
  5. To make a good Forc’d Meat (Mrs. Eales Compleat Confectioner, 1718-1742)
  6. To Fry Pan-Puddings (Mrs. Eales Compleat Confectioner, 1718-1742)
  7. To make an Olio Pye (Mrs. Eales Compleat Confectioner, 1718-1742)
  8. To make Venison Pasty (Mrs. Eales Compleat Confectioner, 1718-1742)
  9. To dress Veal Collops (Mrs. Eales Compleat Confectioner, 1718-1742)
  10. To force a Leg of Lamb (Mrs. Eales Compleat Confectioner, 1718-1742)
  11. To Pot Beef (Mrs. Eales Compleat Confectioner, 1718-1742)
  12. Capaunen / mit geselchten Zungen / oder Schüncken zu füllen / und zu braten / in allerhand Mannester / und braunen Speisen. (Neues Saltzburgisches Kochbuch, 1718/19)